Nyt partnerskab: Sydbank køber Coop Bank

Coop Bank vil være et 100 procent ejet datterselskab af Sydbank. Coop Bank bevarer sit navn og vil også fremover tilbyde særlige fordele til Coops medlemmer.

Første udgivelse med Kong Frederik på et frimærke

PostNord udgiver et nyt frimærke, der markerer det danske tronskifte. Frimærket udgives søndag d. 26. maj 2024 på Hans Majestæt Kongens fødselsdag.

Bravida Danmark melder sig ind i Dansk Industri

Bravida er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation og ønsker med indmeldelsen at styrke sin position bredere i dansk erhvervsliv.

Varmepumpepulje: Sådan søger du tilskud til en varmepumpe

På mandag kan boligejere igen ansøge den populære Varmepumpepulje. Puljen skal bidrage til at fremme den grønne omstilling og gavne forsyningssikkerheden.

Camilla Kjems takker af efter 20 år hos Aller Media

Mediechef og tidligere chefredaktør for femina, Camilla Kjems, takker af efter 20 år hos Aller Media Denmark. Den 1. september tiltræder hun stillingen som direktør for TV2/Bornholm.

Audi A5 Cabriolet udgår af produktion

Audi A5 Cabriolet udgår af produktion for at gøre plads til en helt ny A5-familie, der præsenteres på en ny platform senere i år. Men man kan stadig nå at forkæle sig selv med den vanedannende køreoplevelse i en åben bil, der i A5 Cabriolet er pakket ind i elegant design og til en attraktiv privatleasingpris.

eNet er gået i luften

Danmarks nye portal eNet er gået i luften.